• Kungsgatan 25
  • Mån–fre 10–22
  • Lör 11–22
  • Sön 12–17
  • hej@k25.nu

Om oss och vår restauranghall

K25 är något som Stockholm har saknat. En livlig restauranghall där du kan handla bra mat från tidig lunch till sen middag, kom på afterwork eller beställ takeaway. Gå hit varje dag och alltid hitta något nytt och uppdaterat från världens olika kök.

Hos oss kan du beställa för att ta med hem eller till jobbet, eller slå dig ner på någon av våra 250 platser. Flera av oss serverar dessutom öl och vin.

Av hänsyn till våra gäster som är allergiska ber vi dig lämna din fyrbenta älskling hemma!

Vi på K25 är elva restauranger som älskar att laga bra mat snabbt. Läs gärna mer om de individuella restaurangerna på sajten — eller allra enklast: kom in och smaka.

Grymma grillade burgare! Vi är två kockar som gillar god mat, schyssta råvaror, bondgårdar och grönsaksland. Som många andra tycker vi ibland om att äta snabbt och därför valde vi att öppna Vigårda Grillen där vi lagar efter ledorden: enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht.

För oss är det viktigt att maten är äkta, har ett tydligt ursprung och att råvarorna är goda. Här på Vigårda grillar vi all mat över en stor träkolsgrill.

Beställ mat: 08 505 244 69 vigarda.se

Över hela Frankrike finns det mackbarer, små hål i väggen där den gemensamma nämnaren är att allt serveras i bröd. Det här är inspirationen till vår meny. På Snack bar äter du både amerikanska mackor och kebab, men “på franska”.

Kebaben är Snack Bars hjärta. Vi gör vår kebab på kalvkött som grillas långsamt innan det snabbt steks. Till det kommer tunisisk harissa, majonnäs och grönsaker i en lövtunn galette som serveras rykande varm. Bäst blir det om du äter direkt.

På Snack Bar lagar vi våra rätter till perfektion från de bästa råvarorna. Resultatet är mättande och god mat som kan ätas på stående fot.

Beställ mat: 08-799 00 00 snack-bar.se

På Pizza-Posto sätter vi hantverket i fokus. I en handbyggd stenugn driven på björkved bakar vi pizzorna i 90 sekunder i 450 gradig värme. Vi bakar pizzan som man alltid har gjort i dess hemland Italien, med tipo-00 mjöl, fior di latte, solmogna tomater, passion och  kärlek för köket.

För oss är pizza allt – we love pizza!

Beställ mat: 08-165852 www.pizza-posto.se

Zócalo kallar sin matfilosofi Fresh Happy Mex — mat lagad från grunden med noggrant utvalda råvaror. Zócalo hämtar inspiration från olika delar av Mexico och USA för att skapa en unik meny med fokus på fräschör, hälsa, starka smaker och kreativitet. På Zócalo serverar vi burritos, tacos, quesadillas och sallader.

Beställ mat: 08 409 115 06 zocalo.se

Asiatisk snabbmat med en mix av street food och traditionella rätter som serveras snabbt. Här hittar du till exempel vietnamesisk pho och thailändsk Tom Kha Gai. Koreansk bibimbap och thailändsk curry. Yoi erbjuder en varierad men behändig meny komplett med ett sortiment av japanskt sencha- (grönt) och bubbelte.

Beställ mat: 08-403 793 53 yoi.se

På Hattori Sushi Devil serverar vi både traditionell och nyskapande sushi. Vi erbjuder ett stort utbud av fisksorter och följer alltid sushins grundkoncept: Att fisken skärs upp först efter att du gjort din beställning för att den skall vara så färsk som möjligt. Kockarna utvecklar hela tiden menyn och blandar gärna in ovanliga råvaror som exotiska frukter och färska kryddor för att skapa nya smakupplevelser.

Beställ mat: 08-21 29 29 hattorisushidevil.se

Vår mat är en del av Wangs familjemåltider som har sitt ursprung från kinesisk gatumat med internationella influenser. Vi lagar alla våra rätter från grunden av färska råvaror i vårt eget kök.

Beställ mat: 08-21 58 88

På MALMØ serverar vi vår version av en riktigt bra falafel. Vår idé har hela tiden varit att servera så färsk och genomtänkt mat som möjligt. Utan att svåra till det.
För oss är det viktigt med goda smakkombinationer, bra råvaror och ekologiska produkter.
Vi hämtar inspiration från Skåne och Mellanöstern, men givetvis är Malmö lite extra viktigt för oss och vårat utbud. Därför är vi oerhört glada att även kunna servera en halloumi som tillverkas av en familj i Malmö.

All vår mat tillagas från grunden och på plats!
Vi som driver restaurangen är Fatima Dalí, Jimmy Dalí och Jason Diakité med vår fantastiska personal.

Beställ mat: 0763-27 70 20 malmofalafel.com

Dumplingfestival & lyckokakor! På Beijing8 serverar vi traditionella kinesiska dumplings med en modern känsla. Grunden i vår meny är dumplings serverade i bambukorg och en hel meny av ekologiskt kinesiskt te.

Vårt koncept kombinerar traditionell kinesisk matkultur med en samtida värdegrund av omsorg för miljö och hållbarhet. Vi lagar våra rätter på naturliga ingredienser och redovisar noggrant allt innehåll.

Beijing8 är en restaurang- och butikskedja för långsam snabbmat som finns på flera platser i Sverige och Europa.

Beställ mat: 08-403 738 58 www.beijing8.com

På Combo strävar vi efter den perfekta takeaway-maten. Vi och våra syskonkrogar har slipat fram en serie recept som är särskilt lämpade att laga kvickt utan att tappa ett gram av kvalitet. Rätterna är framför allt inspirerade av det asiatiska köket, men vi har också tagit hem älskade rätter från övriga världen — och förstås hittat några hemma i Sverige.

På Combo serverar vi mat både för avhämtning och att äta på plats. Våra priser är otroligt låga för den kvalitét vi erbjuder.

Combo K25 öppnade 2013 och ingår i en liten koncern som består av PA&Co, två Combo-restauranger (Karlavägen och K25), Bistro Süd och cateringverksamheten Bittermandeln.

Beställ mat: 08-31 75 32 combostockholm.se

På Caffè Nero kan du njuta av en lyxig frukost, en avslappnad långlunch eller bara droppa in för en perfekt espresso. Du kan också köpa med dig en måltid från vår Heat & Eat-meny – ett koncept med ”nästan färdiga” italienska rätter tillagade för att behålla sin nylagade känsla och smak.

Sedan vi öppnade 2004 har Caffe Neró fått DN:s gulddrake två år i rad och även Nöjesguidens Stockholmspris. Men framför allt har vi fått många stamgäster som uppskattar ett café med egen personlighet och genuin italiensk känsla för både kaffe och mat. Ett extra vardagsrum, helt enkelt.

Beställ mat: 08-22 19 35 nerostockholm.se