• Kungsgatan 25
  • Mån–fre 11–21
  • Lör 11–21
  • Sön 12–17 #SC
  • hej@k25.nu

Om oss och vår restauranghall

K25 är något som Stockholm har saknat. En livlig restauranghall där du kan handla bra mat från tidig lunch till sen middag, kom på afterwork eller beställ takeaway. Gå hit varje dag och alltid hitta något nytt och uppdaterat från världens olika kök.

Hos oss kan du beställa för att ta med hem eller till jobbet, eller slå dig ner på någon av våra 250 platser. Flera av oss serverar dessutom öl och vin.

Av hänsyn till våra gäster som är allergiska ber vi dig lämna din fyrbenta älskling hemma!

Vi på K25 är nio restauranger som älskar att laga bra mat snabbt. Läs gärna mer om de individuella restaurangerna på sajten — eller allra enklast: kom in och smaka.

På Nū förenar vi det syndiga med det sunda i en urban, samtida matupplevelse. Filosofin är enkel: maten ska vara god, för själen, hälsan och planeten. All mat på Nū är fri från gluten och laktos, tillagad från grunden med respekt för djur och natur. Vi serverar vår tolkning av kända snabbmatsikoner och skapar en fiction inspirerad av matvärldar som inspirerar oss. Smakmässigt rör vi oss i Japan, Hong Kong och Korea men också i världarna mellan comfort food, snabbmat och supermat. På menyn hittar du rätter som falska nudlar, koreatacos, KFC, och Nū black sesame bun-burger.

www.nusthlm.com Nu

Över hela Frankrike finns det mackbarer, små hål i väggen där den gemensamma nämnaren är att allt serveras i bröd. Det här är inspirationen till vår meny. På Snack bar äter du både amerikanska mackor och kebab, men “på franska”.

Kebaben är Snack Bars hjärta. Vi gör vår kebab på kalvkött som grillas långsamt innan det snabbt steks. Till det kommer tunisisk harissa, majonnäs och grönsaker i en lövtunn galette som serveras rykande varm. Bäst blir det om du äter direkt.

På Snack Bar lagar vi våra rätter till perfektion från de bästa råvarorna. Resultatet är mättande och god mat som kan ätas på stående fot.

Beställ mat: 08-799 00 00 snack-bar.se

Zócalo kallar sin matfilosofi Fresh Happy Mex — mat lagad från grunden med noggrant utvalda råvaror. Zócalo hämtar inspiration från olika delar av Mexico och USA för att skapa en unik meny med fokus på fräschör, hälsa, starka smaker och kreativitet. På Zócalo serverar vi burritos, tacos, quesadillas och sallader.

Beställ mat: 08 409 115 06 zocalo.se

Asiatisk snabbmat med en mix av street food och traditionella rätter som serveras snabbt. Här hittar du till exempel vietnamesisk pho och thailändsk Tom Kha Gai. Koreansk bibimbap och thailändsk curry. Yoi erbjuder en varierad men behändig meny komplett med ett sortiment av japanskt sencha- (grönt) och bubbelte.

Beställ mat: 08-403 793 53 yoi.se

På Hattori Sushi Devil serverar vi både traditionell och nyskapande sushi. Vi erbjuder ett stort utbud av fisksorter och följer alltid sushins grundkoncept: Att fisken skärs upp först efter att du gjort din beställning för att den skall vara så färsk som möjligt. Kockarna utvecklar hela tiden menyn och blandar gärna in ovanliga råvaror som exotiska frukter och färska kryddor för att skapa nya smakupplevelser.

Beställ mat: 08-21 29 29 hattorisushidevil.se

Vår mat är en del av Wangs familjemåltider som har sitt ursprung från kinesisk gatumat med internationella influenser. Vi lagar alla våra rätter från grunden av färska råvaror i vårt eget kök.

Beställ mat: 08-21 58 88

På MALMØ serverar vi vår version av en riktigt bra falafel. Vår idé har hela tiden varit att servera så färsk och genomtänkt mat som möjligt. Utan att svåra till det.
För oss är det viktigt med goda smakkombinationer, bra råvaror och ekologiska produkter.
Vi hämtar inspiration från Skåne och Mellanöstern, men givetvis är Malmö lite extra viktigt för oss och vårat utbud. Därför är vi oerhört glada att även kunna servera en halloumi som tillverkas av en familj i Malmö.

All vår mat tillagas från grunden och på plats!
Vi som driver restaurangen är Fatima Dalí, Jimmy Dalí och Jason Diakité med vår fantastiska personal.

Beställ mat: 0763-27 70 20 malmofalafel.com

Dumplingfestival & lyckokakor! På Beijing8 serverar vi traditionella kinesiska dumplings med en modern känsla. Grunden i vår meny är dumplings serverade i bambukorg och en hel meny av ekologiskt kinesiskt te.

Vårt koncept kombinerar traditionell kinesisk matkultur med en samtida värdegrund av omsorg för miljö och hållbarhet. Vi lagar våra rätter på naturliga ingredienser och redovisar noggrant allt innehåll.

Beijing8 är en restaurang- och butikskedja för långsam snabbmat som finns på flera platser i Sverige och Europa.

Beställ mat: 08-403 738 58 www.beijing8.com

Mama är en restaurang med ett rotisseri i hjärtat av köket. Vi använder ett horisontellt rotisseri med multispett för att uppnå maximal effekt för våra råvaror. Vi fokuserar främst på gårds- kyckling, fläsksida och högrev. Man kan säga att vi står med ena benet i New York, och det andra i östra London. Det finns dock en tydlig europeisk känsla i Mama och K25’s mix av olika kök som känns perfekt för maten vi lagar och också älskar att äta.

Beställ mat: 08 6151600 https://www.instagram.com/mamadeliciousroasts Mama