Om oss och vår restauranghall

K25 är något som Stockholm har saknat. En livlig restauranghall där du kan handla bra mat från tidig lunch till sen middag, kom på afterwork eller beställ takeaway. Gå hit varje dag och alltid hitta något nytt och uppdaterat från världens olika kök.

Hos oss kan du beställa för att ta med hem eller till jobbet, eller slå dig ner på någon av våra 250 platser. Flera av oss serverar dessutom öl och vin.

Vi på K25 är restauranger som älskar att laga bra mat snabbt. Läs gärna mer om de individuella restaurangerna på sajten — eller allra enklast: kom in och smaka.

Alla våra rätter har sitt ursprung i Asiens rika kulinariska traditioner. Hos oss finner du klassiskt asiatiska rätter som BAO, ramen, dumplings och jiangbing crêpes. Våra Post Asian Originals – PAO – samlar det bästa från den asiatiska matkulturen men adderar även samtiden.

På Bar Schiacciate serverar vi det italienska brödet schiacciata som är ett kalljäst och luftigt bröd. Eftersom det jäser i två dygn har brödet inte alls samma mättnadskänsla som andra bröd. Vid beställning bakar vi klart brödet i pizzaugn, skivar upp det och fyller med kallskurna charkuterier, fräscha grönsaker, röror och ostar. Bar Schiacciate är en folklig smörgåsbar där brödet är grundpelaren och smörgåsarna tillreds vid beställning.

https://www.barschiacciate.se Bar-Schiacciate

Bun Meat Bun startades 2012 av två hamburgerentusiaster med en tro på enklare och godare hamburgare. Alla våra hamburgare tillagas på beställning och består av färsk, grovmald högrev som trycks ut på stekbordet för att få en härlig stekyta.

Vårt mjuka och saftiga bröd är en klassisk amerikansk potato roll. Påläggen är väl avvägda för att skapa en så god helhet som möjligt.

Våra fries är tunna, krispiga och har skalet kvar för extra smak. Vi blandar våra milkshakes på plats, de består av glass från Lejonet & Björnen och en skvätt mjölk.

Kvalitet är allt för oss och vi vägrar att göra avkall på den.

Beställ mat: 0723-787945 https://www.bunmeatbun.se/ Bun Meat Bun

Över hela Frankrike finns det mackbarer, små hål i väggen där den gemensamma nämnaren är att allt serveras i bröd. Det här är inspirationen till vår meny. På Snack bar äter du både amerikanska mackor och kebab, men “på franska”.

Kebaben är Snack Bars hjärta. Vi gör vår kebab på kalvkött som grillas långsamt innan det snabbt steks. Till det kommer tunisisk harissa, majonnäs och grönsaker i en lövtunn galette som serveras rykande varm. Bäst blir det om du äter direkt.

På Snack Bar lagar vi våra rätter till perfektion från de bästa råvarorna. Resultatet är mättande och god mat som kan ätas på stående fot.

Beställ mat: 08-799 00 00 snack-bar.se Snackbar

På Nū förenar vi det syndiga med det sunda i en urban, samtida matupplevelse. Filosofin är enkel: maten ska vara god, för själen, hälsan och planeten. All mat på Nū är fri från laktos, tillagad från grunden med respekt för djur och natur. Vi serverar vår tolkning av kända snabbmatsikoner och skapar en fiction inspirerad av matvärldar som inspirerar oss. Smakmässigt rör vi oss i Japan, Hong Kong och Korea men också i världarna mellan comfort food, snabbmat och supermat. På menyn hittar du rätter som Nū Baguette, Korea Tacos, Korean Grilled BBQ, och Nū Korean Burger.

Beställ online www.nusthlm.com Nū

Asiatisk snabbmat med en mix av street food och traditionella rätter som serveras snabbt. Här hittar du till exempel vietnamesisk pho och thailändsk Tom Kha Gai. Koreansk bibimbap och thailändsk curry. Yoi erbjuder en varierad men behändig meny komplett med ett sortiment av japanskt sencha- (grönt) och bubbelte.

Beställ online Beställ mat: 08-403 793 53 yoi.se Yoi

På Hattori Sushi Devil serverar vi både traditionell och nyskapande sushi. Vi erbjuder ett stort utbud av fisksorter och följer alltid sushins grundkoncept: Att fisken skärs upp först efter att du gjort din beställning för att den skall vara så färsk som möjligt. Kockarna utvecklar hela tiden menyn och blandar gärna in ovanliga råvaror som exotiska frukter och färska kryddor för att skapa nya smakupplevelser.

Beställ online Beställ mat: 08-21 29 29 hattorisushidevil.se Hattori

Vår mat är en del av Wangs familjemåltider som har sitt ursprung från kinesisk gatumat med internationella influenser. Vi lagar alla våra rätter från grunden av färska råvaror i vårt eget kök.

Beställ online Beställ mat: 08-21 58 88 Wang

Mama är en restaurang med ett rotisseri i hjärtat av köket. Vi använder ett horisontellt rotisseri med multispett för att uppnå maximal effekt för våra råvaror. Vi fokuserar främst på gårds- kyckling, fläsksida och högrev. Man kan säga att vi står med ena benet i New York, och det andra i östra London. Det finns dock en tydlig europeisk känsla i Mama och K25’s mix av olika kök som känns perfekt för maten vi lagar och också älskar att äta.

Beställ online Beställ mat: 08 6151600 www.instagram.com/mamadeliciousroasts Mama